Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Esnaf Ziyaret (3)Başkan Tutuk’a yaptığı ziyarette; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ile teşkilat üyeleri de eşlik etti.
Genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Başkan Tutuk, ilin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilimizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Yalova’da Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Esnaf Ziyaret (1)değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz” dedi.
Cengiz Koçal Caddesi esnafı ile yaptığı ziyaret ile ilgili açıklama yapan Tutuk, “Esnafımızdan aldığımız olumlu dönüşler gücümüze güç katıyor. Cengiz Koçal Caddemizi aydınlatma ile ilgili komple kapsayan bir projemiz olacak. Bu da büyük bir memnuniyet yaratacak. Dört yıllık görev süremiz, 2 yıl süren pandemi ile geçti. Geriye kalan iki yılda da birçok çalışmayı hayata geçirdik. Şu ana kadar yapılanlar bir fragmandı. Bundan sonrası için hemşerilerimizin desteği ile Yalovamız için daha iyisini, daha güzelini yapma iddiasındayız. Bunu da ancak vatandaşlarımızın desteğiyle yapabiliriz” dedi. 

Başkan Gürel CHP Ekibini Ağırladı Başkan Gürel CHP Ekibini Ağırladı

Yalova Belediye Baskan Mustafa Tutuk Esnaf Ziyaret (4)

Editör: Arda Yavuz