Yalova Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü’nün başarılı raket Elif Naz Sıracı, antrenörü Mustafa Terzi’nin gözetiminde katıldığı 14 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’nda tek kadınlar 3. Grupta şampiyon oldu. Nefes kesen müsabakalara İstanbul Anadolu yakasında bulunan İnventist Spor Kulübü’nün 4 kortu ev sahipliği yaptı. Türkiye Tenis Federasyonu(TTF) tarafından organize edilen 100. Yıl Cumhuriyet Kupası 14 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası seyirci bakımından da büyük ilgi gördü.

29 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen müsabakalarda başhakem olarak Ramazan Oğuz Kara toprak zemindeki müsabakalarda Deniz Bayrak ve Orhan Çintuğlu gözlem hakemi olarak görev yaptı. Erkekler kategorisinde 42 sporcu kadınlarda ise toplam 28 sporcu korta çıkıp ilk 3’e girebilmek için mücadele verdi.

Kadınlar 3. Grupta ter döken Yalova Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü’nün başarılı raketi Elif Naz Sıracı şampiyonluğu kazandı.

Yalova Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü’nün antrenörü Mustafa Terzi, Sporcum Elif Naz Sıracı’nın kazandığı birincilik kulübümüze büyük sevinç yaşattı. Cumhuriyetimizin 100. Yılında gelen başarıyla gururlandık. Yalova Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü olarak ilimizi başarıyla temsil etmeye ve Türk tenisine yeni sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Seriye Mükemmel Başladık! Seriye Mükemmel Başladık!

yalova-tenis-dagcilik-kadin-istanbul-turnuva-sampiyon (1)

Editör: Arda Yavuz