Esenköyspor Haberleri

Esenköyspor haberleri ve güncel Esenköyspor gelişmeleri, Esenköyspor ile ilgili tüm video, Esenköyspor fotoğrafları ve Esenköyspor haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SPOR

Negmar Tavşanlı Belediyespor:5 Esenköyspor:0 Süper Amatör Kümenin 20. Haftasında Negmar Tavşanlıspor sahasında Esenköyspor’u rahat geçti.

SPOR

Esenköyspor:0 Yalovaspor:4 Bu sezon Süper Amatör Kümede ligi domine eden Yalovaspor, Esenköy’ü de geçerek şampiyonluğunu garantiledi.

SPOR

Yenimahallespor:4 Esenköyspor:3 Süper Amatör Kümenin 18. Haftası nefes kesen bir 90 dakikaya sahne oldu. Düşe korkusuyla karşı karşıya olan Yenimahallespor...

SPOR

Esenköyspor:2 Çiftlikköy Belediyespor:0 Süper Amatör Küme’nin 17. Haftasında Esenköypor ile Çiftlikköy Belediyespor kozlarını paylaştı.

SPOR

Safranspor:1 Esenköyspor:1 Süper Amatör Kümenin 16. Haftasında Safranspor ile Esenköyspor kozlarını paylaştı. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede 1-1 sonuçlandı.

SPOR

Çınarcık Belediyespor:6 Esenköyspor:2 Süper Amatör Kümenin 15. Haftasında Çınarcık Belediyespor sahasında, Esenköyspor’u ağırladı.

SPOR

Esenköyspor:2 Sugören Gençlerbirliği:1 Süper Amatör Kümede tehlikeli hattan uzak durmaya çalışan Esenköyspor 14. Haftada üst sıraları zorlayan Sugören Gençlerbirliği’ni ağırladı.

SPOR

Teşvikiye Belediyespor:2 Esenköyspor:1 Süper Amatör Kümenin genç ve dinamik takımlarından Teşvikiye Belediyespor kötü gidişe dur dedi. 13. Hafta kapsamında Esenköyspor’la...

SPOR

Yalovaspor:1 Esenköyspor:0 U-16 Liginin Play-Off finalinde A ve B Gruplarının lideri kozlarını paylaştı. Amatör Saha-1’de Yalovaspor ile Esenköyspor şampiyonluk için...

SPOR

Yalovaspor U-16 futbol takımı final maçında Esenköyspor U-16 futbol takımını mağlup ederek 2023-2024 sezonunun şampiyonu oldu.

SPOR

Esenköyspor:2 Hersekspor:1 Süper Amatör Kümenin 12. Haftasında Esenköyspor sahasında Hersekspor’u konuk etti.

SPOR

Esenköyspor:4 Kurtköyspor:3 Süper Amatör Kümede mücadele veren Esenköyspor ve Kurtköyspor, ilk yarının son haftasında muhteşem bir mücadele izletti.