31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlere aylar kala siyasal partiler aday adaylık başvurularını almaya başladı. 9 Kasım’da Perşembe günü aday adaylığı başvurularını almaya başlayan Ak Parti’de başvurunun son günü sıcak saatler yaşandı. Termal’in eski dönem Belediye Başkanlarından İsmail Atik eşiyle birlikte AK Parti Yalova İl Başkanlığı Binası’na gelerek aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Umut Güçlü’ye teslim etti.

“Yöneticilik tecrübemizi Yalova halkıyla buluşturacağız”

Adaylığı hakkında konuşan Atik, “Allah’ın izniyle 2024’teki yerel seçimlerde Yalova’mızın İl Belediyesi’nin Belediye Başkan aday adayı olarak bugün il binamızda Sayın Başkanımız Umut Güçlü’ye aday adaylık formunu teslim etmiş bulunuyoruz. Partimize, Yalova’mıza, Yalova’da yaşayan tüm insanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aile olarak bugüne kadar Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde önemli çalışmalara bulunduk ve katkılar sağladık. Bugüne kadar yapmış olduklarımız karnemiz… Allah’ın izniyle yöneticilik tecrübemizle, sosyal ve beşeri ilişkilerimizi Yalova’da halkımızla buluşturacağız. Yalova’mızın ve Ak Parti’nin bayrağını Yalova’da dalgalanmasını devam ettireceğiz. Yalova özel bir şehir. İnşallah elimizden geldiğince genel merkezimize, il teşkilatımıza ve bizi seven tüm insanlarımıza layık olan çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.

“Partiye ve teşkilata bağlılığında eksiklik görmedik”

Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü

İsmail Atik’in aday adaylık sürecini değerlendiren İl Başkanı Güçlü, “İsmail Başkana öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Ben partiye girdiğimde kendisi Belediye Başkanımızdı… Kendisi bizde 3 dönem Belediye Başkanlığı yaptı ve layıkıyla yerine getirdi. Kendisinin AK Partililiğinden, teşkilata bağlılığından hiçbir zaman eksiklik görmedik. Allah çıktığı yolda hayırlısını etsin. İnşallah gönlüne göre olur. Ben de çok memnun oldum. Hem adaylığı için hem de buraya geldiği için. Allah hayırlı uğurlu etsin” şeklinde konuştu.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-ak-parti-yerel-secim-aday-adayi-termal-ismail-atik (3)yalova-ak-parti-yerel-secim-aday-adayi-termal-ismail-atik (2)yalova-ak-parti-yerel-secim-aday-adayi-termal-ismail-atik (1)

Editör: Arda Yavuz