Başkan Soygüzel, Saadet Partisi Heyetini Kabul Etti Başkan Soygüzel, Saadet Partisi Heyetini Kabul Etti

yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-ak-parti-kurum-ziyaret (1)Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-ak-parti-kurum-ziyaret (4)kurum ziyaretlerinin ilki Yalova Valiliği’ne yapıldı. Tüm birimleri gezen heyet, ziyaretler kapsamında personele hayırlı işler temennisinde bulundu. Yalova Valiliği’nin ardından Başkan Tutuk ve teşkilat mensuplarının bir sonraki durağı Yalova Emniyet Müdürlüğü oldu. Yeni emniyet binasını gezen Başkan Tutuk ve heyet, polislere görevlerinde başarılar diledi. Başkan Tutuk ve beraberindeki heyet, Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’e yeni hizmet binasıyla ilgili hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Tutuk, “Kamu kurumlarımızla her zaman iş birliği içerinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ortaklaşa yaptığımız etkinliklerimizle her zaman faydalı işler yapmaya çalışıyoruz. Bu birlikteliğimizi gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle istişare ediyor, pekiştiriyoruz. Yalova’mıza katkı sağlayacak olan her türlü projenin ve çalışmanın arkasında yer alıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi daha güzel hale getireceğiz” dedi.

yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-ak-parti-kurum-ziyaret (5)yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-ak-parti-kurum-ziyaret (6)yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-ak-parti-kurum-ziyaret (2)

Editör: Arda Yavuz