31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri geldi ve çattı. Oy kullanma hakkına sahip Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları oylarını kullanmaya başladılar.

Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü Vekil Becan ile Başkan Gürel Görüştü

Güneşin doğuş ve batış saatleri nedeniyle Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis illerinde oy verme sabah 07:00 itibariyle başladı ve bu illerde saat 16:00’ya kadar oy kullanımı devam edecek.

Yalova Turkiye Mahalli Idareler Genel Secim Vatandas Oy Kullanma Haber Gazete (2)Yalova’nın da dahil olduğu 49 ilde ise oy kullanma sabah 08:00 itibariyle başladı ve bu işlem saat 17:00’a kadar devam edecek.

Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu ve Yusuf Ziya İlkokulu’na kayıtlı olan vatandaşlar oylarını an itibariyle kullanıyorlar ve vatandaşlık görevlerini yerine getiriyorlar. Oy kullanımı sırasında herhangi bir olumsuz durum an itibariyle yok.

Yalova Turkiye Mahalli Idareler Genel Secim Vatandas Oy Kullanma Haber Gazete (1)Gün içerisinde seçim ile ilgili haberleri anlık olarak sitemizden takip edebilirsiniz.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz