Hastane, HAP Tatbikatıyla Acil Durumlara Karşı Tedbir Alıyor Hastane, HAP Tatbikatıyla Acil Durumlara Karşı Tedbir Alıyor

Karşılıklı olarak yapılan samimi görüşmede, sağlık çalışanlarının hakları ve mesleki gelişimleri konusunda fikir alışverişi imkanı sağladı. Nebi Karagöz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, sendika olarak sağlık çalışanlarının haklarını korumak ve iyileştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Ayrıca, yeni İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Osman Karakuş'a görevinde başarılar dileyerek, sağlık sektöründe iş birliği ve dayanışma ruhunun önemine vurgu yaptı. İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Osman Karakuş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sağlık çalışanlarının sorunlarını çözme konusunda sendikanın önemli bir rol oynadığını ifade etti. Karşılıklı anlayış ve iş birliği içerisinde, sağlık sektöründe verimliliği artırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek adına çalışacaklarını belirtti.
HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Il Saglik Mudur Osman Karakus Makam Ziyaret Sendika (3)Yalova Il Saglik Mudur Osman Karakus Makam Ziyaret Sendika (2)

Editör: Arda Yavuz