Yalova Üniversitesi, İlmi Etüdler Derneği ve TÜBİTAK iş birliğiyle gerçekleştirilen 12. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi genç akademisyenleri Yalova’da buluşturdu. Üç gün süren Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi kapsamında gerçekleştirilen 27 oturumda bir çok farklı disiplinden akademisyen tarafından 117 bildiri sunuldu. Verimli tartışmalara sahne olan soru cevap bölümlerine ise katılımcı öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Yalova TOBB MTAL Öğretmenleri Okuma Grubu Kitap Tahlili İçin Bir Araya Geldi Yalova TOBB MTAL Öğretmenleri Okuma Grubu Kitap Tahlili İçin Bir Araya Geldi

yalova-universite-lisans-ustu-kongre-akademisyen-bildiri-sunum-tubitak-dernek (7)yalova-universite-lisans-ustu-kongre-akademisyen-bildiri-sunum-tubitak-dernek (5)yalova-universite-lisans-ustu-kongre-akademisyen-bildiri-sunum-tubitak-dernek (6)yalova-universite-lisans-ustu-kongre-akademisyen-bildiri-sunum-tubitak-dernek (4)yalova-universite-lisans-ustu-kongre-akademisyen-bildiri-sunum-tubitak-dernek (1)yalova-universite-lisans-ustu-kongre-akademisyen-bildiri-sunum-tubitak-dernek (2)

Editör: Arda Yavuz