YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol TKBL Mutlu Sona Ulaştı YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol TKBL Mutlu Sona Ulaştı

Müsabakalar 6'şar takımlı 20 grupta 18-21 Nisan 2024 tarihlerinde, 4'er takımlı 2 grupta ise 19-21 Nisan 2024 tarihlerinde oynanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun organize ettiği bu heyecan U16 şampiyonumuz Yalovaspor ve ilimizde ev sahipliği yapacağı maçlarla ortak olacak.
Kocaeli’nde yer alan Yeşil Kırmızılı ekibimiz Bursa’dan Altınsabanspor ile İstanbul’da Eroğluspor’la eşleşti. İlkay Margılıçlı ve Doğan Topçular yönetimindeki Yalovaspor ilk günü bay geçerken, ikinci gün ise Altınsabanspor-Eroğluspor mağlubuyla Mehmet Ali Kağıtçı Stadyumunda 17:00’la karşılaşacak.
Yalova grubunda ise İstanbul’dan İstanbul Demirspor, Beylikdüzü Yakupluspor, Kocaeli’nden Hacı Hızır Şafakspor ve Gölcük Karadeniz, Tekirdağ’dan Fevzipaşaspor ile Sakarya’dan Harmanlıkspor ter döküyor.
Yalova Universite Amator Kume Lig Hafta Mac Futbol Farkli Galibiyet (1)Yapılan kura çekimi sonrasında ilk gün Termal Sahasında  ise A Grubunda Sakarya ekibi Harmanlıkspor ile İstanbul Demirspor karşı karşıya gelecek. B Grubunun ilk maçına Amatör Saha-1 ev sahipliği yapacak ve Kocaeli temsilcisi Hacı Hızır Şafakspor ile Tekirdağ’dan Fevzipaşaspor kozlarını paylaşacak. 
ikinci gün 15:30’da A Grubunda Gölcük Karadeniz ilk günü mağlubiyetle kapatan takımla, B Grubunda 17:30’da ise Beylikdüzü Yakupspor ilk günü yenilgiyle kapatan takımla karşı karşıya gelecek. 
22 grup birincisi ardından ikinci kademe maçlarını 4 grupta oynayacak. Grup birincileri ise Türkiye şampiyonluğu için Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği merkezde eleme usulüyle mücadele edecek.

Editör: Arda Yavuz