Başkan Gürel, Şampiyonları Ağırladı Başkan Gürel, Şampiyonları Ağırladı

Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) illerde düzenlenen Büyük Erkekler Mahalli Ligi müsabakalarının tamamlanmasının ardından Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek takımları duyurdu. 33 takımın mücadele edeceği ligdeki ilk hafta müsabakaları 8-9-10 ve 11 Mart 2024 tarihleri arasında oynanacak.
Yalova Mahalli Ligi şampiyonu Yalova Üniversitesi C Grubunda yer alırken rakipleri de Eskişehir Gelişim Spor Kulübü, Zonguldak’tan Çelikelliler, Ankara’dan Tusaşspor ve İstanbul’dan Ünsped ile İTÜ oldu.
Potadaki temsilcimiz C Grubundaki ilk maçında 10 Mart Pazar günü saat 14:00’da 90. Yıl Spor Salonunda Tusaşspor’la karşılaşacak. Müsabakada Oğuzhan Güzel, Betül Untuç ve Emre Özütok hakem üçlüsü düdük çalacak.
Yalova ekibinin  teknik ekibinde başantrenör Doç. Dr. Burcu Güvendi, kondisyoner Dr. Selman Kaya, fizyoterapist Arş. Gör. Sema Arslan Kabasakal ve takım genel menajeri Reha Baran bulunuyor. 
Oyuncu kadrosunu ise Ali Arda Erken, Alp Cabir Özdamar, Berkan Kazan, Çağrı Kerem Dilsizoğlu, Emirhan Kayan, Emrullah Demirdöven, Enes Pehlivan, Görkem Çetin, Meran Yazıcı, Oğuz Şahin, Umut Başar Kozanoğlu, Yiğit Haşar ve Mert Can Yılmam oluşturuyor.
 

Editör: Arda Yavuz