Çandır, “Hükümet de sizde, belediye de sizde. Yalova'nın değerlerini birer birer kaderine terk ettiniz şu 4 yılda. Donanma, Yürüyen Köşk, Yalova Lisesi, Yeni Hastane. Sırada hangisi var, bekleyip göreceğiz” dedi. Gelecek Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Kürşat Emre Çandır, mevcut belediye yönetiminin beceriksiz ve vizyonsuz yönetim anlayışını eleştirerek serzenişte bulundu. Çandır, “Sıkıldık artık, bıktık artık, usandık, yıldır artık! Bazen kendi kendime soruyorum acaba Yalova'yı ben mi yönetiyorum diye? Öyle ya, yapan siz, fırçayı yiyen biz. Yetişemiyoruz artık. Gün geçmiyor ki Yalova'da, yeni bir yıkım olmaya. Yapılanla yapılmayan birbirine girmiş. Ama suçlu yine muhalefet olmuş.

AK Parti Yalova Değerlendirme Toplantısı’nda! AK Parti Yalova Değerlendirme Toplantısı’nda!

Yalova Gelecek Partisi Belediye Baskan Adayi Kursat Emre Candir Serzenis Hastane Donanma Yuruyen Kosk (1)Kış ortasında, debi yüksekken dere ıslahı yapan, yağan yağmurla toprak kaymasına sebep olan siz değil misiniz? 4 yıldır defalarca gündeme getirdiğimiz Yürüyen Köşk iskelesinin onarımı konusunda hiçbir adım atmayan, fırtınadan sonra ciddileşen durumla ilgili 3 maymunu oynayan siz değil misiniz? Topu Anıtlar Yüksek Kurulu'na atarak durumdan belediyeyi sıyırdınız da, Kültür Bakanlığı'nı muhalefete devrettiniz haberimiz mi yok? Yeni Hastane binasının çevre yolu yıktı geçti ya, sorumlusu yine muhalefet oldu. Yahu sorumluyu dışarıda aramayın. Hele bir aynaya bakın! Yalova Lisesi'ni yıktınız da, ne zaman bitecek belli mi? 3 yıl olacak 2 ay sonra, yıkıldığı günden bugüne kadar! Sonuncusu da Donanma Tesisi. Suçlu yine muhalefet oldu. Kimse kusura bakmasın. Davul sizde, tokmak sizde. Hükümet de sizde, belediye de sizde.

Yalova Gelecek Partisi Belediye Baskan Adayi Kursat Emre Candir Serzenis Hastane Donanma Yuruyen Kosk (2)Yalova'nın değerlerini birer birer kaderine terk ettiniz şu 4 yılda. Donanma, Yürüyen Köşk, Yalova Lisesi, Yeni Hastane. Sırada hangisi var, bekleyip göreceğiz. Biz de bundan sonra yıkacaklarımız için özür dileyelim peşin peşin! Yalova Belediyesi seçimlerini kazanınca son vereceğimiz, yıkacağımız adaletsizlik duvarı için özür dileriz peşin peşin! Beceriksiz, vizyonsuz yönetim anlayışını ortadan kaldıracağımız için özür dileriz peşin peşin! Ve en mühimi de, rant belediyeciliğini bitireceğimiz için de özür dileriz peşin peşin. Zira adalet, demokrasi, toplumsal refah, eşitlik ve siyasi ahlak, pek nadir bulunan meziyetler bu aralar. Unutturduklarınızı özür dileyerek hatırlatacağız!” dedi.

Editör: Arda Yavuz