Yalova Valisi Hülya Kaya, Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 3. Grupta ilimizi başarıyla temsil eden Yeşilovaspor’u makamında konuk etti. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği BAL’ne 3’de 3’le başlayarak hedefi olan şampiyonluğa adım adım yaklaşan Mavi Yeşilli ekibin ziyaretinde başkan Yalçın Oruç, Sportif Direktör Sefa Demir ve yöneticiler yer aldı. Oruç ve Demir kulübün hedef, faaliyet ve  çalışmaları hakkında Vali Kaya’yı bilgilendirdi.

Yiğit Demir, İkinci Kez Şampiyon! Yiğit Demir, İkinci Kez Şampiyon!

Valilik ziyaretinde hedeflerinin şampiyonluk olduğunu bir kez daha yenileyen Yalçın Oruç, Kulüp Yönetimimiz ve sportif direktörümüzle birlikte Valimiz Sayın Hülya Kaya'yı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta 3’de 3 yapan hafta sonunda da Karasusspor’u ağırlayacak olan Yeşilovaspor’a maçlarında başarılar dileyen Vali Hülya Kaya ellerinden tüm desteği sağlayacaklarının altını çizdi. Ziyaret sonunda Vali Kaya’ya adının ve 77 numara basılı olan Yeşilovaspor forması hediye edildi.

Editör: Arda Yavuz