Akkök’ten 130 Milyon Dolarlık Dev Yatırım! Akkök’ten 130 Milyon Dolarlık Dev Yatırım!

Yalova Valiliği, Yalova’da yaşayan vatandaşları ilgilendiren önemli bir konuda kamuoyuna bilgi verdi. Valilikten yapılan açıklamaya göre 2024 yılı içerisinde geçerli olmak üzere toplantı alanları, yürüyüş güzergahları, dağılma alanları, afiş ve pankart asılacak bölgeler belirlendi. Valilik ilan ettiği karara uymayan bu karar ve tedbirlere uymayan, tatbik ve icrasına muhalefet eden, zorluk gösteren veya riayet etmeyenler hakkında gerekli müeyiddeielrin uygulanacağını belirterek uyarıda bulundu.
2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği Kapsamında Toplantı ve Gösteri Yürüyüşlerinin Yapılacağı Yer ve Güzergah İle Afiş ve Pankart Asılacak Yerler;
1- 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE CUMHURİYET MEYDANI TOPLANTI ALANI
Toplanma Alanı: Gazipaşa Caddesi üzeri Deprem Anıtı; bireysel katılımlar için bu maddede belirtilen toplantı yeri.
Yürüyüş Güzergâhı: Toplanma alan (Gazipaşa Caddesi) ile 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı arası.
Toplantı Yeri: 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı
Dağılma Yön ve Yerleri: Toplantı alanına çıkan Cumhuriyet Caddesi, Gazipaşa Caddesi, Cengiz Koçal Caddesi ve Başbuğ Alparslan Türkeş Caddesi.
2- BATI MİNİBÜS GARAJI TOPLANTI ALANI
Toplanma Alanı: Yaşar Kuş Caddesi ile Nehir Sokak kesişimi; bireysel katılımlar için bu maddede belirtilen toplantı yeri.
Yürüyüş Güzergahı: Toplanma alanı (Yaşar Kuş Caddesi ile Nehir Sokak kesişimi) ile Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arası.
Toplantı Yeri : Şehit Ömer Faydalı Caddesi üzerinde bulunan Batı Minibüs Garajı.
Dağılma Yön ve Yerleri: Şehit Ömer Faydalı Caddesi, Stadyum Caddesi, Muammer Aksoy Caddesi ile toplantı alanına çıkan diğer cadde ve sokaklar.
3- AFİŞ ASILACAK YERLER
Yalova Belediyesi tarafından belirlenen afiş panoları ve billboardlar.
4- PANKART ASILACAK YERLER
Miting alanında düzenleme kurulunun talepleri doğrultusunda, Valilik tarafından olur verilen yerler ile Yalova Lisesi önü, GOP Okul Köşesi, Orman İşletme Müdürlüğü önü, Raif Dinçkök Kültür Merkezi önü, IDO Karşısı, Halk Eğitim Merkezi arkasında bulunan pankart asma yerleri.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz