Türk sporunun geleceğin ve şampiyonları bu büyük müsabakada yeteneklerini sergileyerek göz doldurdu. Yalova’yı temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcuları organizasyonu 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayla tamamladı.

BAL’da 24. Hafta Maçları Sona Erdi BAL’da 24. Hafta Maçları Sona Erdi

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonları(GOSBF) tarafından başkent Ankara’da Taha Akgül Spor Salonunda organize edilen Ümitler, Gençler ve Büyükler Kuraş Türkiye Şampiyonası başarıyla tamamlandı.

Antrenör Abdurrahim Kaymaz yönetiminde tatamiye çıkan Yalovalı sporculardan Ali Osman Aydemirdir 60 kiloda ve Leyla Kaymaz 48 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca 73 kiloda mücadele eden Halil İbrahim Kaymaz ile 81 kiloda ki sporcumuz Mert Çiçek Türkiye ikinciliğini kazandı. 90 kiloda tatamide yer alan Ömer Faruk Aydemirdir ise Türkiye üçüncüsü, 73 kilo sporcumuz Samet Kızılkan’da Türkiye beşincisi olarak önemli başarıya imza attı.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonları Yalova İl Temsilcisi İbrahim İnce, Ankara’da önemli başarılara imza atan başta antrenör Abdurrahim Kaymaz ile sporcular Ali Osman Aydemirdir, Leyla Kaymaz, Halil İbrahim Kaymaz, Mert Çiçek, Ömer Faruk Aydemirdir ve Samet Kızılkan’ı tebrik etti.

yalova-kuras-sampiyon-turkiye-ankara (4)yalova-kuras-sampiyon-turkiye-ankara (5)yalova-kuras-sampiyon-turkiye-ankara (2)yalova-kuras-sampiyon-turkiye-ankara (3)

Editör: Arda Yavuz