yalova-ciftllikkoy-safran-sporcu-isitme-engelli-futsal-a-milli-takim-kamp-antalya-manavgat (1)Süper Amatör Küme ekiplerinden Safranspor forması giyen başarılı orta saha Zübeyir Nalbant ve Çiftlikköy Belediyespor’un golcü oyuncusu İsmail Arda İşitme Engelliler Futsal A Milli Erkek Takımı, Deaflympics İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları için Manavgat'ta kampında ter döktü.

yalova-ciftllikkoy-safran-sporcu-isitme-engelli-futsal-a-milli-takim-kamp-antalya-manavgat (3)Bu yıl Türkiye'nin ev sahipliğinde 2-12 Mart tarihlerinde Erzurum'da 20.'si düzenlenecek olan ve Deaflympics İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunlarına katılacak İşitme Engelliler Futsal A Milli Takım, şampiyona öncesindeki ilk çalışmalarını tamamlamış oldu.

İşitme Engelliler Futsal A Milli Takımı Teknik Sorumlusu Ersan Tolukan, Manavgat'ın kendileri için uğurlu geldiğine dikkat çekerek " Manavgat'ta yaptığımız kamp sonrasında katıldığımız tüm şampiyonalarda istediğimiz sonuçları aldık. Ardık Manavgat bizim için vazgeçilmez bir hale geldi. 24 kişilik geniş kadromuzla çalışmalarımızı İlçe Spor Müdürlüğü Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda sürdürüyoruz. Çok iyi bir çalışma ortamı var. Bundan sonraki kampımız Ankara'da olacak. Milli takımımız 14 kişilik asıl kadrosuyla Erzurum'da son kampını gerçekleştirecek ve turnuvaya katılacak. Her zaman olduğu gibi bu şampiyonada da hedefimiz şampiyonluktur" diye konuştu.

Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek

yalova-ciftllikkoy-safran-sporcu-isitme-engelli-futsal-a-milli-takim-kamp-antalya-manavgat (5)İşitme Engelliler A Milli Erkek Futsal Takımı, aday kadrosuna Zübeyir Nalbant ve İsmail Arda Yamaç’ın yanı sıra Ersin Mert, Cemal Kutay Kahraman, Melih Enes Kantar, Seyit Karaca, Emre Şahin, Serhat Başaran, Ahmet Ergin, Mahmut Aktaş, Murat Bek, Yusuf Ataş, Zeynel Doruk Uçar, İmamettin Sunmez, Mahmut Şahin, Emirhan Doğan, Göktuğ Altay, Mehmet Sert, Eyüp İnan, Mert Ali Özen, Furkan İşli, Ahmet Berke Bozkurt, Yunus Şahin, Mustafa Şaşmaz, Yavuzhan Aydağ, Ali Dalkıran davet edildi.

Editör: Arda Yavuz