90+4 Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yaptığı ve 12 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği özel turnuvada 27-28 Şubat ile 1-2 ve 3 Mart tarihleri arasında 2 ve 3. Hafta müsabakaları tamamlanmış olacak.

VAR teknolojisinin uygulandığı bu özel turnuvada maçların Kent77 ekranlarından canlı olarak yayınlanmasıyla da dikkat çekiyor.

Şirketler Kupası 2023’ün ikinci haftasının açılış maçında B Grubunun iki iddialı ekibi Güçlü Okulları ile Sefine Shipyard kozlarını paylaştı. İlk yarıyı 4-1 geride kapatan konuk ekip ikinci yarıda ki oyuncu değişiklikleri sonrasında rakibini 5-4 yenerek 3 puana uzandı. Günün ikinci maçında A Grubunun iki şampiyonluk adayı Beşiktaş Tersanesi ile Tersan Tersanesi karşı karşıya geldi. Maçtaki gol perdesini konuk ekip araladı. Ancak sonrasında ev sahibi ekipte gelen peş peşe golleri sonrasında rakibini 3-1 mağlup edip ilk puanlarıyla tanıştı.

Organizasyonun 2. Haftasının diğer maçlarında A-B Makine-Atakent Hastanesi, Mariner Mühendislik-Akkim, Yalova Ro-Ro Port-Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ve Elektromarketim-Ece Marin maçları oynanacak.

2. Hafta Heyecanı Başladı (6)

2. Hafta Heyecanı Başladı (5)2. Hafta Heyecanı Başladı (4)

Editör: Uğur TEZCAN