Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce “Ortam Sanal Olsa da İşlenen Suç Gerçektir” sloganıyla doğru Sosyal Medya Kullanımı hakkında ve İnternet Bağımlılığı ile Mücadele çalışmaları yürütülerek proje amaç ve hedefleri doğrultusunda önleme, bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları sürdürülmeye devam ediyor. 
İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde başta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı eğitim kurumları ile kamu kurum ve kuruluşları koordinesinde kurumlar arası iş birliği çalışmaları kapsamında 27 Aralık 2023 tarihinde 1 SİBERAY Eğitim/Bilgilendirme Faaliyeti düzenlenerek bilgi paylaşımında bulunuldu. Etkinliklere eğitim ve öğretim kurumlarında görevli bulunan Yönetici, Öğretmen ve Öğrencilerin katılımlarıyla 270 kişiye ulaşılarak bilgilendirme ve farkındalık çalışması gerçekleştirildi. 
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin, “Çalışmalarımız aralıksız sürdürülmekte olup SİBERAY Projesi https://www.siberay.com adresinden ve SİBERAY sosyal medya hesaplarından takip edilebilmektedir” açıklamasını yaptı. 

Kimi Emekli Oldu Kimi Yaşlılık Aylığı Aldı, Polis Bu Oyuna Dur Dedi Kimi Emekli Oldu Kimi Yaşlılık Aylığı Aldı, Polis Bu Oyuna Dur Dedi

yalova-il-emniyet-mudurluk-siber-suc-siberay-ogrenc-ogretmen-egitim (2)yalova-il-emniyet-mudurluk-siber-suc-siberay-ogrenc-ogretmen-egitim (1)

Editör: Arda Yavuz