Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan 22. Hafta müsabakasında Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol takımı konuk ettiği Bahçelievler Voleybol  zorlanmasına karşın tie break setinde 15-9 yenerek aldığı puanla ligde kalmayı başarmıştı.

Ligin yaş ortalaması olarak en düşük ekiplerinden olan Çiftlikköy’ün sultanları ligde kalmayı, Çiftlikköy’de bulunan Alaturka Köfte salonunda kutladı.

Yemeğe Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ, Voleybol Şube Sorumlusu Zeki Öztürk, Voleybol İl Temsilcisi Ali Ergin, Antrenör Mihrican Deviren ve sporcular katıldı.

Ligde kaldıkları için oyuncularını kutlayan Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ,” Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Türkiye Voleybol 3. Ligi  B Grubunda oyuncularımızla hop oturup hop kalktık. Rakiplerimize göre yaş ortalamamız çok düşük. Ancak Antrenör Mihrican Deviren ve oyuncularımızın ortaya koyduğu performans bizleri çok mutlu ediyor. Ligin son haftasında aldığımız galibiyet kulüp olarak bizleri çok mutlu etti. Oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Gelecek sezonun planlamasını ise önümüzde ki günlerde yapmaya başlayacağız. Hedefimizi 2. Lig olarak belirledik” dedi. 
Editör: TE Bilişim