Bu haftanın en farklı galibiyetini alıp namağlup unvanını koruyan 24 puanlı 1877 Üvezpınarspor şampiyonluğa ve Süper Amatör Kümeye bir adım daha yaklaştı. Termal ekibini 18 puanla Kadıköyspor ile 15 puanlı Soğucakspor takip etmeyi sürdürüyor. Son sırada ise puansız Armutlu Esnafspor yer almayı sürdürdü.

İkinci yarının ilk haftasının açılışını Amatör Saha-1’de Kadıköyspor ile Coşkunspor oynadıkları maçla gerçekleştirdi. Üst sıraları yakından ilgilendiren mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazanarak altın değerinde 3 puana uzandı.

TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor

Tavşanlı sahasında Termal Belediyespor’u konuk eden Kaytazdere Belediyespor rakibini 1-0’lık skorla aşmayı başardı. Amatör Saha-1’de oynanan kapanış maçında Doğanspor’a konuk olan 1877 Üvezpınarspor mücadeleyi 9-0 gibi farklı skorla kazanıp 3 puana uzandı. Armutlu Esnafspor ile Soğucakspor arasında Amatör Saha-1’de oynanacak karşılaşma ev sahibi ekibin sahaya çıkmaması nedeniyle konuk ekibin 3-0’lık galibiyetiyle tescil edildi. Grubun 9. Hafta maçları 24-25 ve 26 Kasım 2023 tarihleri arasında oynanacak.

yalova-sogucak-kadiköy-amator-kume-heyecan (2)yalova-sogucak-kadiköy-amator-kume-heyecan (1)

Editör: Arda Yavuz