27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında oynanacak müsabakalar kapsamında Bilecik’te bulunan temsilcimiz A Grubunda Kocaeli şampiyonu Gebze Beylikbağıspor ile İstanbul’dan Sultanbeyli Belediyespor’la aynı gruba düştü.

İsmail Şengelen ve Kürşat Özkan yönetiminde Acarspor ilk maçında Gebze Beylikbağıspor ile kozlarını paylaştı.

Merkezde bulunan İstasyon sahasında oynanan maça çok iyi başlayan Sarı Lacivertliler ilk yarıyı Arda Kahya’nın 30. Dakikasında gelen golüyle 1-0 üstün kapattı. İkinci yarı büyük heyecana sahne oldu. Karşılaşmada dakikalar 61’i gösterdiğinde Kocaeli şampiyonunun golü gelirken, maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Acarspor B Grubundaki ikinci maçında Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak. Temsilcimiz bu maçı kazanması halinde üçüncü günü dinlenerek geçirecek ve Gebze Beylikbağıspor-Sultanbeyli Belediyespor müsabakasının sonucunu bekleyecek.

2022-2023 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakaları başlarken, 65 ilden 114 takımın katılımı ile 6’şar takımlı 17 grupta ve 4 ’er takımlı 3 grupta mücadele edecek. Toplam 20 grup merkezinde oynanacak karşılaşmalar 30 Nisan Pazar günü sona erecek ve 2. Kademeye yükselen takımlar belli olacak.

Editör: Rümeysa Şahin