“Enkaz Edebiyatı Yapmayacağız” “Enkaz Edebiyatı Yapmayacağız”

yalova-ciftlikköy-chp-belediye-baskan-aday-ilce-koy-muhtar-kahvalti-toplanti (2)31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Türkiye’nin 81 ilinde siyasal faaliyetler yürüten partilerin çok büyük bir kısmı adaylarını belirledi ve adaylar çalışmalarını sürdürüyor. 
Bu çalışmalarını sürdüren adaylardan biri de Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi’nin aldığı karar sonrası Çiftlikköy Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Adil Yele. Adaylığı açıklandığı andan itibaren CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ile yalova-ciftlikköy-chp-belediye-baskan-aday-ilce-koy-muhtar-kahvalti-toplanti (1)birlikte Çiftlikköy’ü boydan boya gezerek vatandaşlarla buluşan Yele bu kez de Çiftlikköy İlçe ve Köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Kahvaltı organizasyonu ile gerçekleştirilen görüşmede Yele, seçilmesi halinde muhtarlarla uyum içerisinde çalışacağını söyledi.
“En önemli paydaşlarımız olacak”
Yapılan organizasyon ile ilgili açıklama yapan Yele, “Muhtarlarımız bizim için son derece önemli. Onlar bizim yerel yönetim sürecimizde her konuda en önemli paydaşlarımız olacak. İlçemizdeki köy ve mahalle muhtarlarımızla kahvaltıda bir araya geldik. İlçe Başkanımız Savaş Kaşıkçı, İl Genel Meclis Üyemiz Oktay Atik ve İl Başkan Yardımcımız Nedim Güler ile birlikte beklentilerini dinledik, kendileriyle nasıl bir çalışma içerisinde olacağımızı aktardık. Katılımlarından dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz