Altınova’da 23 Nisan Coşkusu Altınova’da 23 Nisan Coşkusu

Altınova’da, partinin kurulduğu günden itibaren tüm seçimlerden başarıyla çıktıklarını hatırlatan Başkan Oral, “Hiçbir zaman başımızı öne eğdirmedik, hep başarılı olduk. Bunda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Vefa Yemeği
Altınova’yı sağlıklı bir geleceğe taşıyacak yatırımları hayata geçirirken, sık sık ev ve esnaf ziyaretleri yapan, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Metin Oral bu kez kuruluşundan bugüne AK Parti ilçe teşkilatında görev yapan başkan ve yöneticileri vefa yemeğinde buluşturdu. Belediye Sosyal Tesisinde düzenlenen programa, geçmişten bugüne görev yapan ilçe başkanları Muzaffer Öztürk, Hasan Zafer ve Metin Bülbül ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
“Başımızı eğdirmedik”
Geçmişin yad edildiği, hatıraların tazelendiği buluşmada konuklarına seslenen Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Bu kardeşlik ve birliktelik inşallah devamlı olsun. Ciddi bir mücadele içerisine girdik, emek harcadık. Hepinizin emeği geçti. Altınova teşkilatları olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ardında durduğumuzu göğsümüzü gere gere söylemek istiyorum. Biz başımızı hiçbir zaman eğdirmedik. En güzel tarafı o. İlk günden, son seçime kadar hep dik durduk, hep başarılı olduk. Bu sizler sayesinde oldu. Emeği geçen arkadaşlarımız sayesinde oldu. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Birlik ve beraberlik içinde”
Etkinliğine katılan ilçe eski başkanlarından Hamza İskit, bu birlik ve beraberliğin yapılacak yerel seçimlerde de başarı getireceğine inandığını söyledi.
Eski başkanlardan Hasan Zafer de , “Bugüne kadar bütün seçimlerden zaferle çıktık. İnşallah bu seçimlerde de aynı üstün başarıyı göstereceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olursak, güçlü oluruz. Metin başkanımız bugüne kadar elinden geleni yaptı, yapmaya da devam edecek inşallah” diye konuştu.
AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül ise, bugüne kadar başarıyla dalgalanan AK Parti sancağını taşıma görevinin şimdi kendilerinde olduğunu hatırlatarak, “İnşallah bu teveccühe ve geçmiş başkanlarımıza layık olmaya çalışacağız. Başarılı çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

yalova-altinova-belediyesi-vefa-yemek-zafer-baskan-metin-oral-ak-parti (3) - Kopyayalova-altinova-belediyesi-vefa-yemek-zafer-baskan-metin-oral-ak-parti (2) - Kopyayalova-altinova-belediyesi-vefa-yemek-zafer-baskan-metin-oral-ak-parti (1) - Kopya

Editör: Arda Yavuz