TBL’de Play-Off Aşkına! TBL’de Play-Off Aşkına!

yalova-ali-furkan-ozkantar-futbol-amator-kume-akkoy-demirspor-lider- (2)Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Kümenin namağlup lideri Akköyspor ilginç bir galibiyete imza attı. 16. Haftada Demirspor’un konuğu olan Mavi Beyazlılar rakibinin ikinci yarıya çıkmaması sonucu mücadeleyi ilk 45 dakikada bulduğu gollerle 3-0 kazanıp 3 puanı hanesine ekledi. Haftalar öncesinde Süper Amatör Kümeye yükselmeyi garantileyen Akköyspor şampiyonluğunu ilan etmek için gözünü son iki haftaya dikti. 
16. haftada gelen galibiyette konuk ekibinin gollerine yeni transfer Mustafa Köken, Arda Yaşar ve Emre Atik imza attı. Ligin ilk yarısındaki mücadeleyi Akköyspor 2-0’lık skorla kazanma başarısı göstermişti. 
Amatör Saha-1’de oynanan mücadelede Melih Tan düdük çalarken, Batuhan Akkuş ve Oğuz Kaan Akçan yardımcılıklarını üstlendi. Karşılaşmaya hızlı giriş yapan Akköyspor yeni transferi Mustafa Köken’in dördüncü dakikadaki kontra ataktan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golle birlikte lider oyunun kontrolünü eline aldı.
Dakikalar 23’ü gösterdiğinde ise bu kez Arda Yaşar sahne alarak farkı 2’ye çıkarttı. İlk yarının bitmesine dakikalar kala Akköy’de orta sahanın dinamosu Emre Atik attığı şık golle hem ilk yarının hem de maçın skorunu 3-0 olarak belirledi.

Editör: Arda Yavuz