Akköy İlk ve Orta Okulu, 24 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek, öğrencilerin Fen ve Matematik alanındaki yeterliliklerini ölçen, Uluslararası TIMMS uygulamasında Yalova’yı ve Türkiye’yi temsil edecek olan 5. Sınıf öğrencilerini Samanlı Dutlubahçe piknik alanına götürdü. Uygulamaya katılacak olan öğrencilerin motivasyonunu arttırmak için Okul Müdürlüğü’nce düzenlenen organizasyona Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Termal İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özel, Termal İlçe Jandarma Komutanı Çağrı İzci, Termal İlçe Emniyet Müdürü Orçun Işık, Yalova İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Şeliman, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Fırat Sarıkaya ve Mehmet Kalkan, Termal İlçe Tarım Müdürü, Yalova Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Ünal Işık ve Merkeze Bağlı Öğretmenler ile Okul idareci, öğretmen ve öğrenciler yer aldı.

Etkinlikte yarışmalar yapıldı ve uçurtma şenliği düzenledi. Termal Kaymakamlığı tarafından TİMSS uygulamasında görevli öğretmenlere başarı belgeleri verildi. Okul, öğrencileri ağırlayan Dutlubahçe işletmecesi Orhan Öztürk’e misafirperverliği için teşekkür etti.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Akköy'den Öğrencilere Özel Motivasyon8Akköy'den Öğrencilere Özel Motivasyon6Akköy'den Öğrencilere Özel Motivasyon4Akköy'den Öğrencilere Özel Motivasyon3Akköy'den Öğrencilere Özel MotivasyonAkköy'den Öğrencilere Özel Motivasyon2

Editör: Rümeysa Şahin