Avantaj Final ve Mersin’in Oldu Avantaj Final ve Mersin’in Oldu

yalova-super-amator-kume-futbol-hersespor-sugoren-gollu-mac (3)Geçen sezonki başarısıyla adından sıkça söz ettiren ilimizin genç ve başarılı teknik adamlarından Alper Çağşırlıoğlu bu sezona da damga vuruyor. Sugören Gençlerbirliği’ni zirveye yakın tutan genç teknik adam üst üste üçüncü galibiyetini Altınova’da çıkarttı. Süper Amatör Kümenin 10. Haftasında Hersekspor evinde Sugören Gençlerbirliği’ni ağırladı. Nefes kesen mücadeleyi konuk ekip 90. Dakikada bulduğu golle 4-3 kazandı.
Yağız Okul(2), Metecan Oktekin ve Baha Wolf’un golleriyle rakibin deviren konuk ekip puanını 21’e yükselti. İki maçlık galibiyet serisi son bulan ev sahibinin sayıları Talha Olgun, Abdulsamet Öngüner ve Uğur Teke’den geldi.
Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’ndaki mücadeleyi Mehmet Yıldız yönetirken, yardımcılıklarını Gökhan Çağşırlıoğlu ve Kaan Duman üstlendi. İlk 20 dakika kontrollü geçti. İlerleyen bölümde rakibine baskı uygulayan Sugören 27. Dakikada gol perdesini tecrübeli golcüsü Yağız Okul’la açmayı başardı.
Deplasmanda harikalar yaran Alper Çağşırlıoğlu’nun ekibi ikinci golü çok geçmeden buldu. 38’de Yağız bir kez daha sahneyalova-super-amator-kume-futbol-hersespor-sugoren-gollu-mac (2) alıp hem kendisinin hem de takımının 2. Golüne imza atarak ilk yarı skorunu belirledi.
İkinci yarıda nefesler tutuldu. Hersekspor muhteşem bir geri dönüşe imza atarak önce 50. Dakikada Talha Olgun ardından 65’te ise Uğur Teke sahne alıp kafayla rakip fileleri havalandırdı. 2-2’yi bulan Altınova ekibi 73. Dakikada başarılı golcüsü Abdulsamet Öngüner’in harika golüyle öne geçmeyi başardı.
Bu golden sadece 4 dakika sonra Sugören’in genç yıldızı Metecan Oktekin sahne alıp skoru 3-3’e getirdi. Son bölümlerde ise nefesler tutuldu. 90. Dakikada konuk ekip Baha Wolf ile golü bularak mücadeleden 4-3 galip ayrıldı. 

Editör: Arda Yavuz