AK Partili Meclis Üyeleri Yemekte Buluşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral

Milli İradeyi Sandığa Yansıtalım 

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, AK Partili mevcut ve önceki dönem Altınova Belediye Meclis üyeleri ve aileleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. 

“Seçimlere katılım yüksek olmalı” 

Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün Salonunda gerçekleşen yemekte ilçede yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde de bulunuldu.  

28 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmaların da aralıksız devam ettiğini söyleyen Başkan Oral, “Vatandaşlarımızı 28 Mayıs Pazar günü oy kullanmaya davet ediyoruz. Tek amacımız milletimizin rehavet göstermeden iradesine sahip çıkmasını sağlamak. Katılım ne kadar yüksek olursa, ülkemize ve demokrasimize o kadar yüksek sahip çıkmış oluruz” dedi.  

“Türkiye kazanacak” 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan güven, ilk turda büyük bir farkla sandıkta kendini gösterdiğini ifade eden Başkan Oral, “Ülkemizin gelişmesi, milletimizin refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Hepsi biliyor ki, Cumhurbaşkanımız sözünün eridir ve verdiği her sözü tutar. Enerjiden sağlığa, tarımdan altyapıya yatırımlarımız devam ederken, çalışandan emekliye, esnaftan çifçiye milletimizin daima yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu güven devam edecek. Kimse kaybetmeyecek, kazanan Türkiye olacak. 2. Tur seçimlerinde katılım ne kadar yüksek olursa, ülkemize ve demokrasimize o kadar yüksek sahip çıkmış oluruz” diye konuştu. 

ORAL MİLLİ İRADE

Editör: Rümeysa Şahin