Afyonkarahisar’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Altınova Belediyespor, ilk hazırlık maçını oynadı. Butan Thermal Hotelde konaklayan Sarı Yeşilliler, Isparta’nın BAL ekibi Davrazspor ile karşı karşıya geldi.
Yenilenen kadrosuyla adından sıkça söz ettirmek isteyen Altınova Belediyespor, rakibi Davrazpsor’u 17. Dakikada Cihan Korucuoğlu’nun golüyle 1-0 yendi. Sarı Yeşilliler daha önce de Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda ağırladığı Adapazarıspor’u aynı skorla yenmeyi başarmıştı. Temsilcimiz Afyonkarahisar’da 2 hazırlık maçı daha yapacak ve ardından Yalova’ya dönerek Türkiye Kupası’na odaklanacak.
Futbolculara moral ziyareti
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Afyon’da kampta bulunan Altınova Belediyespor’u kaldığı otelde ziyaret etti. 2. Hazırlık maçını da izleyen Başkan Oral, hedeflerinin 3. Lig olduğunu söyledi.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Belediyespor Futbol Takımını kamp yaptığı Afyon’da ziyaret etti. Başkan Oral’a Kulüp Başkanı Sedat Ok, kulüp yöneticileri Cengiz Erbeyli, Mustafa Yurt, Muhsin Kaya, Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş, İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı ve teknik heyet eşlik etti.
Altınova Belediyespor’un 1-0 kazandığı maçtan sonra takımı kutlayan Başkan Oral, “Yeni takviyelerle takımımızı güçlendirdik. Hedefimiz bAL Liginde şampiyon olarak Yalova’yı 3. Ligde temsil etmek. Bunu el ele vererek başaracağımıza inanıyorum. Bu vesileyle tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim