Ziraat Türkiye Kupası’nda saha ve seyircisi önünde Çayırovaspor’a 4-3 yenilen Sarı Yeşilliler, Eyüp Tutcuoğlu ve ekibiyle yollarını ayırmıştı. Elini çabuk tutan BAL’daki temsilcimiz Mehmet Kaya ile anlaştı. 1992 yılında bu yana profesyonel takımlarda görev yapan deneyimli teknik adam bu sezon Altınova Belediyespor’un başarısı için ter dökecek. Kaya’nın yardımcılığını ise Şenol Yılmaz yaparken, kaleci antrenörlüğü görevine ise Murat Alkan getirildi.

1949 doğumlu Kaya Kırıkkalespor, Sincanspor, Yalovaspor, Erzincanspor, Bugsaşspor, Gümüşhane Doğanspor, Güngören Belediyespor, Şekerspor, Erzurumspor, Karabükspor, Uşakspor, Tokatspor, Gümüşhanespor, Ankara Demirspor, Darıca Gençlerbirliği, Erzincan Refahiyespor, Orhangazispor ve son olarak TFF 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor’da görev yaptı.

Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Teknik direktörlük konusunda Mehmet Kaya ile anlaştık. Türk liglerinin en deneyimli ve başarılı isimlerinden. İnşallah bizi hedefimiz olan şampiyonluğa götürecek. Yardımcı antrenörlük görevini Şenol Yılmaz üstlenecek. Kaleci antrenörümüz ise Murat Alkan olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim