Evinde oynadığı maçlardaki yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışında yara alan Sarı Yeşilli ekibimiz altıncı haftada Hendekspor’a konuk olacak. İki takım 17 Kasım Pazar günü saatler 14:00’ı gösterdiğinde kozlarını Hendek Atatürk Stadyumunda paylaşacak. Hem temsilcimiz hem de Sakarya ekibi adına büyük önem taşıyan müsabakada Bursa’dan Alper Cesur düdük çalacak. Cesur’un yardımcılıklarını aynı bölgeden Yunus Çiftçi ve Mertcan Tezcan üstlenecek. İki takım yarın Sakarya’da ilk kez karşı karşıya gelecek.

Geçen hafta Yalova derbisinde Yeşilovaspor’u ağırlayan Abdurrahman Güneş’in ekibi sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılmıştı. Altınova Belediyespor bu sezon evinde oynadığı maçlarda 2 mağlubiyet ve 1 yenilgi alırken, deplasmanda ise 2 galibiyet aldı. Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Hendekspor ise sahasındaki iki maçında 1 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, deplasmanda ise 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

Altınova’lı Tekvandocular Kocaeli’ne Damga Vurdu Altınova’lı Tekvandocular Kocaeli’ne Damga Vurdu

Hedeflerinin puan yada puanlar olduğunu belirten Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş,” Zor bir deplasman. Evimize puan yada puanlarla dönüp çıkışa geçmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum” dedi.

yalova-altınova-hendekspor-futbol-moral-galibiyet (1)

Editör: Arda Yavuz