Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci tur seçimlerinde 17. zaferini elde ederek yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi Altınova’da coşkuyla kutlandı.

Altınova ilçesinde de coşkulu kalabalık Erdoğan'ın seçim zaferini şarkılar, eşliğinde bayrak sallayarak kutluyor. İlçedeki kutlamalara Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer'in yanı sıra Cumhur İttifakı ilçe başkanları da katıldı.

“Bütünleşme vaktidir”

Kutlamalarda konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Hayırlı olsun, Türkiye Yüzyılı başlamıştır. Kazanan milletimiz, kazanan devletimiz, kazanan güçlü Türkiye olmuştur. Artık milli hedeflerimiz, milli hayallerimiz etrafında birleşme, bütünleşme vaktidir" dedi.

“Dünyaya örnek”

Başkan Oral konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün Tayyip Erdoğan kazandı. 85 milyon Türkiye kazandı, milletimiz kazandı. Allah’a hamdolsun Bugün Türkiye yüzyılı başladı. Türk demokrasisi dünyaya örnek teşkil edecek bir demokrasi şöleni gösterdi. Seçimler oldukça güvenli bir şekilde yapıldı, milletimiz sandığa akın etti, milli irade gücünü bir kez daha gösterdi.

Hep birlikte Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz. Bu seçimde kaybeden yok. Milletimizin zaferi, Türk demokrasisinin zaferi kutlu ve hayırlı olsun. Şu anda bütün Altınova haklı bir gururu, haklı bir sevinci hep birlikte yaşıyor.”

Ayasofya’da sabah namazı

Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve beraberindekiler, seçimin sabahı İstanbul Ayasofya Camii’ne gittiler.  Başkan Oral ve beraberindekiler, İstanbul'un fethinin 570. yıl dönümünde sabah namazını Ayasofya Camii'nde kıldılar.

ALTINOVA'DA COŞKULU KUTLAMAALTINOVA'DA COŞKULU KUTLAMA (6)ALTINOVA'DA COŞKULU KUTLAMA (5)ALTINOVA'DA COŞKULU KUTLAMA (4)ALTINOVA'DA COŞKULU KUTLAMA (2)

Editör: Rümeysa Şahin