Sarı Yeşilli ekibimiz ön eleme turunda Tekirdağ temsilcisi Çorlu 1947 Spor ile deplasmanda karşılaşacak. 17 Eylül Pazar günü General Basri Saran Stadyumunda oynanacak müsabaka saatler 15:30’u gösterdiğinde start alacak. Temsilcimizin kupadaki ilk maçında ise İstanbul bölgesi hakemlerinden Taner Çakır düdük çalacak. Bölgesel hakemin yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Önder Osman Zengin ve Erdem Birşey üstlenecek. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Hüseyin Ahmet Ocaklı görev yapacak. Karşılaşmanın normal süresi eşitlikle bitmesi halinde 15’er dakikalık uzatma bölümü oynanacak. Bu bölümde de denge bozulmazsa seri penaltı atışları sonrasında tur atlayan takım belli olacak. Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur müsabakaları ise 26-27 ve 28 Eylül 2023 tarihleri arasında oynatılacak.

Her iki takımda karşılaşmanın oynanacağı General Basri Saran Stadyumunda son antrenmanın ardından maçın saatini beklemeye başladı.

“Hedefimiz Yalova’ya turla dönmek”

Vertaco Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş,” İyi bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Kendimizi hazırlık maçlarıyla deneme fırsatı bulduk. Şimdi zor bir randevu bizleri bekliyor. İlk ciddi sınavımızı kupada Çorlu karşısında vereceğiz. Oyuncularıma güveniyorum. İnşallah Yalova’ya turu atlayarak döeceğiz” şeklinde konuştu.

Altınova’nın Kupa Macerası Başlıyor

Editör: Rümeysa Şahin