Bu sezona istediği gibi başlangıç yapamayan Abdurrahman Güneş’in ekibi iç sahada kaybettiği puanlarla dikkat çekmişti. Hafta sonunda Hendekspor’la oynayacağı maç olumsuz hava şartları ve sahanın durumunun elverişsiz olması nedeniyle ertelenen Altınova Belediyespor transferin son gününde kadrosuna kattığı Barış Bakır takıma katılıp çalışmalara başladı.

Barış Bakır kimdir?

Futbola 2001 yılında Gazitepe’de başlayan 39 yaşındaki oyuncu amatör ve profesyonel takımlarda sırasıyla; Bodrum FK, İstanbul Kartal Belediyespor, Denizlispor, Akçaabat Sebatspor, Aydınspor, Sarayköy 1926 FK, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Defne Anadolu FK, Sarıyerspor, Nazilli Belediyespor, Bitexen Giresunspor, Tuna Tarım Kırklarelispor, Silivrispor, Tokatspor AŞ, Beyoğlu Yeni Çarşı, Gebzespor, Kuşadasıspor, Galatasaray, Çatalcaspor, Çorlu Kültürspor, Alibeyköyspor ve son olarak Sarayspor 1953’te forma giydi. Tecrübeli orta saha, 2023-2024 sezonunun geri kalan bölümünde Altınova Belediyespor ile sahalarda mücadelesine devam edecek.

Türkiye Kupası’nda 26 karşılaşmada 3 gol kaydeden tecrübeli isim , TFF 3. Ligi’nde 76 müsabakada da 11 gole imza attı. TFF 2. Ligi’nde 270 maçta 29 gollük performans ortaya koyan Barış Bakır, TFF 1. Ligi’nde 15 müsabakada 1 golün altına imzasını koydu. Orta saha oyuncusu, Bölgesel Amatör Ligi’nde de 12 mücadelede 3 gol atma başarısı gösterdi.

İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları Yalova’da! İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları Yalova’da!

yalova-altınova-belediyespor-yeni-transfer-imza-toren

Editör: Arda Yavuz