Davetliler, Hersekzade Ahmetpaşa Külliyesi, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi ile Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ve Altınova Belediyesi Hersek Dilburnu Deniz Feneri’ni gezerek incelemelerde bulundular.

“Ciddi çalışmalar yapıyoruz”

Misafirleri Hersek Lagününde ağırlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçede tarihi, sanayiyi, tarımı ve kültürü bir arada yürüttüklerini, bu değerlere turizmi de eklemek için ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Oral, “Ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımızı masmavi denizi, yemyeşil ormanları, tarihi geçmişi ve birçok güzelliği bünyesinde barındıran AltınŞehir Altınova’mızı keşfetmeye davet ediyorum” dedi.

Altınova Belediyesi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi’nde Fide Dikim Zamanı Altınova Belediyesi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi’nde Fide Dikim Zamanı

“Atılımlar gerçekleştirdik”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ilçenin turizm konusunda önemli çalışmalar ve atılımlar gerçekleştirdiğini kaydetti. Oral, “Turizm, yarattığı iş kolları ve istihdam olanakları ile dünya ekonomisinde çok büyük yer tutan sürekli gelişim gösteren bir endüstridir. Turizmin giderek çeşitlenmesi, tüm yıla yayılması ve insanların gezi alışkanlıklarının değişmesi her yıl daha fazla insanın seyahat etmesine ve dolayısıyla sosyal ve kültürel alışverişin artmasına olanak sağlamaktadır” diye konuştu.

Geziye, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin de katıldı.

yalova-altinova-hersek-lagun-tibbi-aromatik-bitki-gezi-turizm (3)yalova-altinova-hersek-lagun-tibbi-aromatik-bitki-gezi-turizm (4)yalova-altinova-hersek-lagun-tibbi-aromatik-bitki-gezi-turizm (1)

Editör: Arda Yavuz