Daha önce Mehmet Durak’la anlaşma sağlayan Anadoluspor tecrübeli oyuncuyu ayrıca altyapı antrenörlüğüne de getirmişti. Sarı Siyahlılar ayrıca Ahmet Harun Sanır, Burak Keleş ve Erkam Öztürk’ü kadroda tutarken birçok takımın transfer listesinde bulunan stoper Ramazan Dağ’ı da kadrosuna katmıştı.

Geçen sezon mücadele ettiği 2. Amatör Küme A Grubunu 27 puanla zirvede bitiren Anadoluspor 1. Amatör Kümeye yükselmişti. Yeni sezon öncesi güçlü bir yönetimle yola çıkan Sarı Siyahlılar iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürürken anlaşma sağladığı isimleri bir bir taraftarlarıyla paylaşıyor.

TBL’de Play-Off Aşkına! TBL’de Play-Off Aşkına!

Anadoluspor Başkanı İsmail Çakır,” Teknik patronumuz Yalçın Tekin Çetin’in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz Süper Amatör Kümeye yükselmek. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Mehmet Durak’ın yanı sıra Ahmet Harun Sanır, Burak Keleş ve Erkam Öztürk’le anlaşma sağlamıştık. Yalova futbolunun deneyimli ismi Ramazan Dağ’ı kadromuza kattık. Bu isimlere Doğukan Akyul, Berk Baştürk ve Sefa Can Avcı’yı da ekledik. Camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Anadoluspor Transferlerini Bir Bir Duyuruyor (1)Anadoluspor Transferlerini Bir Bir Duyuruyor (2)

Editör: Rümeysa Şahin