Çevre Temizliği İçin İlaçlama Çalışmaları Tamamladı Çevre Temizliği İçin İlaçlama Çalışmaları Tamamladı

Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, KISA KISA SİYASET programına konuk oldu. Yerel seçimlere aylar kala, Belediye başkanlarını konuk ettiğimiz programda merak edilen sorular soruluyor, merak edilen konular değerlendiriliyor.

mustafa-tokatBelediye başkanlarının yaptığı faaliyetleri, tekrar aday gösterilme ve seçilme durumunda yapacakları projeler anlatılıyor. Mustafa Tokat, Belediyenin karşılaştığı sorunları anlatırken, merak edilen sorulara da cevap verdi. Nato Tünelinin akıbeti, kış turizmi için Armutlu kaplıcalarının durumu, yaz turizmi ile artan nüfusla gelen sıkıntıları değerlendirdi. Beraberinde daha birçok konuya değinen Başkan Tokat’ın konuk olduğu KISA KISA SİYASET programı, yarın sizlerle Yalova Gazetesi İnternet sitesinde buluşacak. Yerel seçimlere az kala, son periyotta Belediye başkanları ile gerçekleştirdiğimiz röportaj serisinde, siz okurlarımızın sıkıntıları, ekstra sormamızı istediğiniz soruları bize ulaştırabilirsiniz. 

“Ben Hayal Satmak İstemiyorum, Ben Gerçekleri Satmak İstiyorum” “Ben Hayal Satmak İstemiyorum, Ben Gerçekleri Satmak İstiyorum”

Kaynak: Haber : Duygu Saral