Yalovaspor’la TFF 3. Ligine yükselme başarısı gösteren genç çalıştırıcı, Kadıköyspor, Kullar 1975 Spor ve Çubukspor’daki başarılarıyla dikkat çekmişti. Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Balıkesir ekibiyle 12 maça çıkan Aytaç Yaka, 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligin 21. Haftasında Burhaniye Belediyespor’la derbi mücadelesine çıkacak Gönen Belediyespor’da Aytaç Yaka’nın istifası şok etkisi yarattı.

İstifasını sosyal medya üzerinden duyuran Aytaç Yaka,” Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vazifemizin ne kadar zor ve sancılı geçeceği konusunda hiçbir endişemiz yoktu. Nitekim de göreve geldiğimiz günden bu yana çıktığımız maçlarda Allah'a şükür alnımızın akıyla çıkarak Gönen Spor'u hak etmediği ve alışık olmadığı sıralardan, özverili çalışmalarımızın, karakterli oyuncularımızın mücadeleleri ve taraftarlarımızın desteğiyle çıktığımız 12 maçta sadece 1 mağlubiyet alarak üst sıralara taşımayı başardık.  Ben ve ekibim 24.03.2023 tarihinde gördüğümüz lüzum üzerine istifa kararımızı almış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte oynayacakları tüm müsabakalarda Gönen Belediyespor’a başarılar dilerim” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Yalçın, temayül yoklamasında ter döktü (4)Aytaç Yaka ve Gönen Belediyespor’un Yolları Ayrıldı (3)Aytaç Yaka ve Gönen Belediyespor’un Yolları Ayrıldı (2)

Editör: Uğur TEZCAN