ali-furkan-ozkantar-b-grup-son-hafta9 takımın yer aldığı Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunda sezon bu hafta sonunda tamamlanacak. Bu grupta haftalar öncesinde Süper Amatör Kümeye yükselen takımlar ile küme düşen takım netlik kazanmıştı.

2023-2024 sezonuna damga vuran Akköyspor son haftaya 45 puanla zirvede girerken, Mavi Beyazlıları 40 puanla Sultaniyespor takip ediyor. Bu iki takım gelecek sezon Süper Amatör Kümede mücadele edecek. Sezon başlamadan ligden çekilen Subaşıspor ise bir alt lig olan 2. Amatör Kümeye geriledi.

Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunun 17. Haftasına ise hükmen galibiyetler damga vurdu. Oynanan tek maça Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş sahası ev sahipliği yaptı. Çalıca Gençlik’e konuk olan Sultaniyespor rakibini 7-1 gibi farklı skorla yendi. Lider Akköyspor rakibi Acarspor’u, sezona büyük umutlarla başlayan ancak gelecek sezona bırakan Anadoluspor rakibi Çavuşçiftliği Kültürspor’u ve Demirspor’da rakibi Subaşıspor’u 3-0’lık hükmen galibiyetlerle mağlup etmeyi başardı.

Ligin son haftasında ise Doğuşspor-Anadoluspor ile Sultaniyespor-Akköyspor, Çavuşçiftliği Kültürspor-Çalıca Gençlik maçları oynanacak.

Sakarya Voleybol Takımı, Yalova’dan İki Oyuncuyu Transfer Etti Sakarya Voleybol Takımı, Yalova’dan İki Oyuncuyu Transfer Etti

Editör: Arda Yavuz