Pembe Tuzgölüne Turistler Akın Etti Pembe Tuzgölüne Turistler Akın Etti

Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Yalova’da ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Umut Güçlü ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Yapılan görüşmelerin ardından Yalova Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Yenişehirlioğlu’nu, Başkan Tutuk ve belediye başkan yardımcıları birlikte karşıladı. Makamda bir araya gelen ikili, yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında istişarede bulundu. Görüşmenin sonunda Başkan Tutuk, Yenişehirlioğlu’na Yalova temalı çini vazo hediye etti.
Ardından esnaf ile de bir araya gelen Yenişehirlioğlu, “Bizleri muhabbetle karşılayan ve samimiyetle ağırlayan Yalovalı kardeşlerimize misafirperverlikleri, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Yenişehirlioğlu, “Türkiye Yüzyılı İçin Hep Birlikte”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, söyleşisinde ‘Türkiye Yüzyılı’nı anlattı.
Düzenlenen söyleşi programına; Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve vatandaşlar katıldı.
Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde söyleşiye katılan misafirlere Türkiye Yüzyılı’ndan bahseden Yenişehirlioğlu, Türkiye yüzyılının, gücün yüzyılı olduğunu belirtti. Yenişehirlioğlu, “Yerli ve millî kalkınma stratejileri doğrultusunda attığımız her adım ve kazandığımız her başarı, ülkemizin gücüne güç katmaktadır” dedi.
Yenişehirlioğlu, “Türkiye Yüzyılı dediğimiz, gücün yüzyılı kavramıdır. Yerli ve milli kalkınma stratejileri doğrultusunda attığımız her adım ve her başarı ülkemizin gücüne güç katmak içindir. Türkiye Yüzyılı, ülkemizin ekonomik, siyasi bir güç olarak küresel düzeyde yükselişini ahenkli bir yönetim ve daha da geliştirebileceğimiz altyapılarda sürdürebileceğimiz bir çalışmanın tamamıdır. Hiçbir alanda duraklamaya ve gerilemeye fırsat vermeden doğru hedefler, doğru kararlar, doğru adımlar yoluyla büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını tamamlamak en büyük vazifemizdir. Ülkemizi daha da büyük başarılarla, daha nice ilklerle ve enlerle tanıştırarak Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılında zirveye çıkartmak istiyoruz. Bizler bunu görev değil bir öncelik olarak vazife edindik” dedi. 
Programın sonunda Dr. Hülya Kaya, Yenişehirlioğlu’na çiçek, Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise geleneksel yöntemlerle Yalova kağıdından yapılan plaketi Yenişehirlioğlu’na takdim etti.
yalova-belediye-kultur-sanat-bahadır-yenisehirlioglu-mustafa-tutuk-vali-hulya-kaya (4)yalova-belediye-kultur-sanat-bahadır-yenisehirlioglu-mustafa-tutuk-vali-hulya-kaya (3)yalova-belediye-kultur-sanat-bahadır-yenisehirlioglu-mustafa-tutuk-vali-hulya-kaya (2)yalova-belediye-kultur-sanat-bahadır-yenisehirlioglu-mustafa-tutuk-vali-hulya-kaya (1)

Editör: Arda Yavuz