Şampiyonluk adayımız Yeşilova bu haftayı beraberlikle kapatırken, Altınova ise evinde aldığı galibiyetle adeta şeytanın bacağını kırdı. Puanını 46’ya yükselten Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü liderliğini sürdürdü. Küme düşme hattında değişiklik olmazken 11 puanlı Görükle İpekspor ve 10 puana sahip Balıkesir Büyükşehir Belediyespor son iki sırada yer alıyor.

Yalovagücü İlk Maçında Berabere Kaldı! Yalovagücü İlk Maçında Berabere Kaldı!

Yalova Bolgesel Amator Lig 17Hafta Bitti (1)Sakarya’da Karasuspor’a konuk olan Yeşilovaspor rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Evinde Arifiye Kalaycıspor’u ağırlayan Altınova Belediyespor mücadeleyi Samet Gökkaya, Yasin Şen ve Muhammed Ali Şimşek’in golüyle 3-1 kazandı. Konuk ekibin tek sayısı Özgür Çelik’ten geldi. Burhaniye Belediyespor ile Mustafakemalpaşaspor Belediye Altan Güler ve Semih Ergül’ün karşılıklı gelen golleriyle sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

Bursa’da Görükle İpekspor’a konuk olan Yeni Çanspor rakibini Cenk Blom, Hasan Aktürk ve Eren Makul’un golleriyle maçı 3-0 kazandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile Eti Maden Etispor 0-0 berabere kalırken, Bigaspor-Hendekspor’da Furkan Cinkaya ve Ümit Koz’un golleriyle 1-1 beraberlik aldı.

Yalova Bolgesel Amator Lig 17Hafta Bitti (2)Doğugücü Futbol Kulübü’nün konuğu olan Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü Cüneyt Balçık, Sinan Yıldırım, Ali Şentürk ve Mustafa Aköz’ün golleriyle rakibini 4-1 devirdi. Ev sahibi ekibin tek sayısına Hamdi Can Altay imzasını attı. Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta 18. Hafta maçları 3 Mart Pazar günü oynanacak.

Editör: Arda Yavuz