10’da 10 yaparak puanını 30’a yükselten Nilüfer Belediyespor liderliğini sürdürürken, Yeşilovaspor’la olan puan farkını da 6’ya çıkarttı. Yeşil Beyazlı ekibimiz 24 puanla ikinci, 20 puanlı Burhaniye Belediyespor üçüncü sırada kaldı. Küme düşme hattını 3 puanlı Görükle İpekspor ve 2 puan toplayabilen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oluşturdu. Altınova Belediyespor ise 11 puanla 10. Sırada kaldı.

Şampiyonluk adayımız Yeşilovaspor 10. Haftada sahasında ağırladığı Arifiye Kalaycıspor ile 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz Batuhan Kaya’nın golüyle öne geçerken, Emre Tümler’in kendi kalesine attığı golle yıkıldı. Çanakkale’de Bigaspor’a konuk olan Altınova Belediyespor Enes Domurucuk’un golüyle 1-0 öne geçmesine karşın Barış Çiçek ve Sezer Batuhan Turhal’ın gollerine mani olamayınca sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı.

İl Gençlik ve Spor Müdürü Kılıç Şampiyonları Ağırladı İl Gençlik ve Spor Müdürü Kılıç Şampiyonları Ağırladı

Lider Nilüfer Belediyespor sahasında Mustafakemalpaşaspor Belediye’yle karşı karşıya geldi. Konuk ekip Yusuf Efe Saydam’la öne geçti. Ancak ev sahibi Ali Şentürk, Cüneyt Balçık ve Barış Bakca(2)’nın golleriyle rakibini 4-1 devirdi.

Karasuspor ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 2-2 berabere kaldı. Sakarya ekibinin gollerine Ömer Taşkın kaydetti. Balıkesir temsilcisinin sayılarına Recep Güleç ve Alperen Erdinç imzasını attı.

Özcan Sert’in çalıştırdığı Doğugücü Futbol Kulübü çıkışını sürdürerek evinde Görükle İpekspor’u Samet Şenol, Umut Doğdu ve Yusuf Demir’in golleriyle 3-0 devirdi.

Balıkesir derbisinde Eti Maden Eti Spor Kulübü’ne konuk olan Burhaniye Belediyespor rakibini Kadir Kaya(2) ve Emirhan Recep’in golleriyle 3-0 mağlup etti. Hendekspor evinde Yeni Çanspor’u 3-1 egale etmeyi başardı. Sakarya ekibinin gollerine Ümit Koz, Vural Akkurt ve Mustafa Akkuş imza attı. Çanakkale ekibinin tek sayısı Oğuzhan Erken’den geldi. Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta 11. Hafta maçları 24 Aralık Pazar günü oynanacak.

yalova-bal-futbol-mesai-spor (2)yalova-bal-futbol-mesai-spor (1)

Editör: Arda Yavuz