Olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen Hendekspor-Altınova Belediyespor karşılaşması 29 Kasım Çarşamba günü oynanacak. Nefes kesen müsabakaların ardından 18 puanla yoluna namağlup devam eden Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü liderliğini sürdürdü. Bursa ekibini 16 puanla Yeşilovaspor ve 14 puanla Burhaniye Belediyespor takımları yakından takip ediyor. Grubumuzda küme düşme hattını ise 1’er puanlı Bigaspor ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor takımları oluşturuyor.

Yalova Atatürk Stadyumunda Görükle İpekspor’u ağırlayan Yeşilovaspor ilk yarısı 0-0 biten müsabakanın ikinci yarısında Ebubekir Yardım ve Hakan Öztürk’ün golleriyle rakibini 2-0 devirmeyi başardı.

Çıkış arayan Doğugücü Futbol Kulübü sahasında küme düşme hattında bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor engelini Samet Şenol ve Ömer Faruk Aslan’ın golleriyle 2-0 devirdi. Arifiye Kalaycıspor deplasmanına çıkan Burhaniye Belediyespor rakibini Kadir Kaya, Oğuzhan Demirer ve Emirhan Recep’in golleriyle 3-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin tek sayısı Özgür Çelik’ten geldi. Sahasında Mustafakemalpaşaspor Belediye’yi ağırlayan Yeni Çanspor 90 dakikadan Emirhan Kuşgöz ve Barış Emirhan Doğan’ın golleriyle 2-0 galip ayrıldı.

Anaokullu Motokrosçu Uras Alp, Yarışlarda Şampiyonluk Kovalıyor Anaokullu Motokrosçu Uras Alp, Yarışlarda Şampiyonluk Kovalıyor

Lider Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü evinde Karasuspor’u konuk ederken mücadeleden Aykut Akgün, Cüneyt Balçık, Sinan Yıldırım ve Mahmut Uçaş’ın golleriyle 4-0 kazanarak ayrılmayı başardı. Bu haftanın en gollü maçında Eti Maden Eti Spor rakibi Bigaspor’u Yusuf Bayram ve Taha Arslan(3)’ın golleriyle rakibini 4-1 mağlup etti. Çanakkale ekibinin tek sayısına Barış Çiçek imza attı. Hendekspor-Altınova Belediyespor karşılaşması ise olumsuz hava ve zemin şartları nedeniyle 29 Kasım Çarşamba gününe ertelendi.

yalova-bal-lig-futbol-mac-galibiyet (2)yalova-bal-lig-futbol-mac-galibiyet (1)

Editör: Arda Yavuz