İmparator lakaplı Türkiye’nin en başarılı teknik adamlarından Fatih Terim’in teknik ekibinde yer alan kaleci antrenörü Eser Özaltındere, Galatasaray’ın eski kalecilerinden Nezihi Boloğlu, profesyonel birçok takımda kaleci antrenörlüğü yapan Uğur Kurtla çalışan Şahin sırasıyla Galatasaray ve Kartalspor, takımların formalarını da terletti.

Efsane 77 Halı Saha tesislerinde Özcan Gülen yönetiminde çalışmalarını sürdüren Yalova Galatasaray Futbol Okulu’nda Barbaros Şahin, Türkiye’nin yeni file bekçilerini yetiştiriyor. Sarı Kırmızılı ekibin Yalova’daki ayağı olan futbol okulunda 5-15 yaşları arasında kesintisiz futbol eğitimi, Belirli aralıklar ile kişisel gelişim kontrolleri ve performans takibi, Okul not durumlarını yakından takip, psikolog, diyetisyen ve fizyoterapi desteği, Galatasaray’ın kamp ve organizasyonları ve Lisanslı futbolcu olma şansı imkanı sağlıyor.

Barbaros Şahin, Galatasaray Futbol Okulu’nda Yıldız File Bekçiler YetiştiriyorBarbaros Şahin, Galatasaray Futbol Okulu’nda Yıldız File Bekçiler Yetiştiriyor3

Editör: Rümeysa Şahin