10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar bir mesaj yayınladı. Mesajında; basının demokrasiler için vazgeçilemez bir yapı taşı olduğuna vurgu yaparak, bu önemli mekanizmayı vücuda getiren gazetecilerin ise, çok önemli ve ağır bir sorumluluk yüklendiklerini kaydeden Acar, gazetecilerin gösterdiği emek, fedakarlık, özveri ve gayretin sadece 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde hatırlanmayacak kadar büyük olduğunu dile getirdi.

Acar, “Bir gazeteci tarafından kaleme alınan herhangi bir haber ve yorumda, bir fotoğraf karesi ya da bir görüntüde yahut radyo mikrofonlarından yankılanan seslerde emek vardır, çaba vardır, amaç vardır, hedef vardır. İşte bunların tamamı kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve toplumun bilgi edinme ihtiyacının giderilmesi içindir.” diye konuştu.

Başkanlar Görüştü Başkanlar Görüştü

Gazetecilik mesleğinin zorluklarına rağmen kamu yararını gözeterek çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Acar, “Gazetecilik mesleğinin saygınlığını koruyan, basın ahlak ve ilkelerine bağlı kalan, toplumun haber alma hakkını savunan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Editör: Arda Yavuz