yalova-subasi-belediye-baskan-regaip-kandil-simit-dagitim-kutlama (4)Geçtiğimiz günlerde CHP’nin Parti Meclisi kararı sonrası Subaşı’ndan tekrar Belediye Başkanı Adayı gösterilen Turan Canbay, Regaip Kandili ve üç ayların başlangıcı sebebiyle Subaşılı hemşerileriyle bir araya geldi. Subaşı’nı sokak sokak gezerek kafe, lokanta, restoran, manav, market ve kahvehanelere giden Başkan Canbay, vatandaşların Regaip Kandilini kutladı ve kandil simidi dağıttı.

“Kandilimiz mübarek olsun”

Yaptığı ziyaretlere ilişkin duygu ve düşüncelerini resmi sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Canbay, “Mübarek üçyalova-subasi-belediye-baskan-regaip-kandil-simit-dagitim-kutlama (2) ayların habercisi Regaip Kandili’mizde esnafımızla ve halkımızla selamlaştık, Kandil Simidi ikram ettik. Bizlere kapılarını ve gönüllerini açan büyük ailem Subaşılılara şükranlarımı sunuyor, esnaflarımıza hayırlı işler bereketli kazançlar diliyorum. Kandilimiz mübarek olsun” ifadelerine yer verdi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Altınova Belediyesi'nin Borçları Açıklandı: 296 Milyon TL! Altınova Belediyesi'nin Borçları Açıklandı: 296 Milyon TL!

yalova-subasi-belediye-baskan-regaip-kandil-simit-dagitim-kutlama (5)yalova-subasi-belediye-baskan-regaip-kandil-simit-dagitim-kutlama (6)

Editör: Arda Yavuz