Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelini Kamuoyuna Sundu Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelini Kamuoyuna Sundu

Işılak, "Bu süreçte hiçbir okul kantinlerimizde olumsuz bir durum ve sıkıntı yaşanmadı" dedi. Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Işılak, yazılı olarak yapmış olduğu basın açıklamasında eğitim camiasının paydaşları olarak tüm eğitim camiasına mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni ettiklerini belirtti. Başkan Işılak yapmış olduğu yazılı açıklamada eğitim ve öğretim dönemi sürecinde kantinlerde herhangi bir olumsuzluğun söz konusu olmadığını belirtti. Işılak, "Sorunsuz bir şekilde ara tatile girdik. Hiçbir okul kantinlerimizde olumsuz bir durum, sorun ve sıkıntı yaşanmadı. Bu vesile ile her zamankinden daha fazla özen ve duyarlılık gösteren daha çok hassas davranan tüm kantin işletmecilerimize ve kantin çalışanlarımıza sizin aracılığınız ile bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çocuklarımız göz bebeğimizdir" dedi.

"Çocuklarımız emin ellerde olacak"

Gıda sektörünün en güvenilir yerlerinin okul kantinleri olduğunu bir kez daha dile getiren Işılak, öğrencilerin özellikle pandemi sürecinde ve devamında sağlıklı beslenmesinin önemine vurgu yaptı. İkinci eğitim ve öğretim dönemi İçinde kantinlerde gerekli önlemleri aldıklarını söyleyen Başkan Işılak, "Eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemini de çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde geçirmeleri amacıyla tüm tedbir ve önlemlerimizi aldık. Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yine mücadelemizin ve sorumluluğumuzun bilincinde olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Çocuklarımız emin ellerde olmaya devam edecek" diye konuştu.

Editör: Arda Yavuz