Çınarcık Meslek Yüksek Okul Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin Yalova Üniversitesi Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezinde hazırlamış olduğu Çocuk Bilim ve Sanat Şenliğine katılım bir hayli fazlaydı. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer , Çınarcık Meslek Yüksek Okul Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Çocuk Bilim ve Sanat Şenliğinde öğrencileri yalnız bırakmadı. Çocuk Bilim ve Sanat Şenliği açılış konuşmasının ardından Bilim ve Sanat Şenliği tanıtım sunumu ile devam etti.  Çınarcık Meslek Yüksek Okul Çocuk Gelişimi Programı drama gösterisinin ardından üniversite öğrencilerin bilim ve sanat adına yapmış olduğu eserler sergide yer aldı. Belediye Başkanı Numan Soyer, sergiyi tek tek gezerek öğretmen ve öğrencilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Kurt; Her Şeyimiz Olan Çocuklarımızın Bayramını Kutluyorum Başkan Kurt; Her Şeyimiz Olan Çocuklarımızın Bayramını Kutluyorum

yalova-cinarcik-belediye-baskan-numan-soyer-sanat-cocuk-bolum (5)yalova-cinarcik-belediye-baskan-numan-soyer-sanat-cocuk-bolum (4)yalova-cinarcik-belediye-baskan-numan-soyer-sanat-cocuk-bolum (3)yalova-cinarcik-belediye-baskan-numan-soyer-sanat-cocuk-bolum (1)

Editör: Arda Yavuz