Arızanın giderilmesi için İSKİ ekipleri ile Mavi Deniz Atıksu Arıtma Birliği personelinin çalışmaları aralıksız sürüyor.

Çınarcık Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’ne bağlı terfi istasyonunun basma hattında meydana gelen patlaklar nedeniyle terfi istasyonu geçici olarak çalışmamaya başladı. Arızanın giderilmesi amacıyla ekipler tarafından kapsamlı onarım çalışması başlatıldı.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden (İSKİ) gelen ekipler ile Mavi Deniz Atıksu Arıtma Birliği personeli, sorunun en kısa sürede giderilmesi için çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.

Çınarcık’a Gelen Vatandaş Evine Hasta Döndü
Çınarcık’a Gelen Vatandaş Evine Hasta Döndü
İçeriği Görüntüle

Çalışmaları yerinde takip eden Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Tesis Müdürü M. Kubeysi Ayaz ve Su ve Kanalizasyon Müdürü Adem Taşdemir’den yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, onarım çalışmalarının titizlikle ve aralıksız şekilde sürdürüldüğü belirtilerek görev yapan ekiplere kolaylıklar dilendi.

Kaynak: Haber Merkezi