Bayrak Tepe Mesire Alanı'nda Bakım ve Temizlik Çalışmaları Tamamlandı Bayrak Tepe Mesire Alanı'nda Bakım ve Temizlik Çalışmaları Tamamlandı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü, ülkemizde ve Yalova’da yapılan farklı organizasyonlar ile kutlandı. Farkındalık oluşturmak için yapılan kutlamalara Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat da katılım gösterdi. 
Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Uğur Akalp'in Armutlu Tanşu Aksoy Spor salonunda gerçekleştirdiği organizasyona Başkan Tokat’ın yanı sıra Armutlu Meslek Yüksekokulu Dekanı Dr. Serhan Mantoglu, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Burak Atlioglu, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü İlker Gergin, MHP İlçe Başkanı Yavuz Bayram, İlçe Emniyet Amirliği Komiseri Çetin Yazar, Üniversite Öğrencileri ve polisler katıldı.
Günün anlam ve önemi için pasta kesilen etkinlikte Başkan Tokat bir vatandaş ile masa tenisi oynadı ve ortaya eğlenceli görüntülerin çıkmasına neden oldu.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-armutlu-kadin-siddet-mucadele-belediye-baskan-masa-tenis (4)yalova-armutlu-kadin-siddet-mucadele-belediye-baskan-masa-tenis (2)yalova-armutlu-kadin-siddet-mucadele-belediye-baskan-masa-tenis (1)

Editör: Arda Yavuz