Göç Rotasında Yalova'da Yer Alıyor Göç Rotasında Yalova'da Yer Alıyor

yalova-belediye-baskan-regaip-kandil-simit-dagitim-vatandas (1)İlk olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleştirilen kandil simidi dağıtımına Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk eşi Gökşen Şahin Tutuk da katılarak vatandaşların kandilini kutladı. Kandil simidi ikramına ayrıca Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Ahmet Sarıduman, Bahaddin Erbay, Naim Ardıç ve Volkan Dadaloğlu ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun’da katıldı. Her iki noktada ikram edilen kandil simidi ikramı akşam namazının ardından Yalova Belediyesi ekipleri tarafından Merkez Cami önünde kandil simidi ve lokum ikramıylayalova-belediye-baskan-regaip-kandil-simit-dagitim-vatandas (2) devam etti.

Regaib Kandili nedeniyle hemşehrilerimizle bir araya geldik” diyen Başkan Tutuk; “Ortak değerlerimiz etrafında buluşan tüm hemşehrilerimin kandilini kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olacağı nice kandiller diliyorum. Bu vesileyle hem hemşehrilerimizle bir araya geldik hem de Regaip Kandili vesilesiyle hemşehrilerimize kandil simidi ikram ettik” dedi.

yalova-belediye-baskan-regaip-kandil-simit-dagitim-vatandas (6)yalova-belediye-baskan-regaip-kandil-simit-dagitim-vatandas (4)yalova-belediye-baskan-regaip-kandil-simit-dagitim-vatandas (5)

Editör: Arda Yavuz