24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenleri eğitim-öğretim verdikleri okullarda ziyaret eden Başkan Tutuk, öğretmenlere Atatürk Çiçeği hediye takdim ederek günlerini kutladı. Ziyaret esnasında öğrencilerle de bir araya gelen Başkan Tutuk, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı ve fotoğraf çektirdi.

Öğretmenliğin en kutsal mesleklerden biri olduğunun altını çizen Başkan Tutuk; “Öğretmenlerimiz geleceğimiz olan çocuklarımızın ileride bir birey olma yolunda en büyük yol göstericilerinin başında gelmektedir. İnanç ve özveriyle aydınlık bir geleceğin tohumlarını atan siz öğretmenlerimizi bu anlamlı günde ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü en içten dileklerimle kutlarım. Böyle bir günde birbirinden değerli öğretmenlerimize Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan şehrimize özgü ‘Atatürk Çiçeğini’ sizlere takdim ediyorum” dedi.

Üniversite Öğrencilerine Evlilik Öncesi Eğitim Üniversite Öğrencilerine Evlilik Öncesi Eğitim

yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-ogretmenler-gunu-24kasım (5)yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-ogretmenler-gunu-24kasım (3)yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-ogretmenler-gunu-24kasım (4)yalova-belediye-baskan-mustafa-tutuk-ogretmenler-gunu-24kasım (2)

Editör: Arda Yavuz